117091 de Proiecte si Santiere monitorizate de IBC Focus

IBC Focus este lider de piata in monitorizarea si studierea proiectelor si santierelor in constructii. Echipa noastra a contactat peste 40.000 de persoane fizice si firme in ultimele 12 luni pentru a afla informatii despre cele mai noi proiecte si santiere.

Petreci ore intregi sa gasesti proiecte si santiere noi? Lasa acum munca aceasta pe mainile noastre si vei putea oferta mai mult, vei avea mai mult timp pentru clientii tai si vei lucra mult mai eficient.

Cat costa un abonament la Raportul de Investitii?

ATENTIE: Orice companie din domeniul constructiilor sau domenii conexe isi permite un asemenea abonament. Preturile la cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere incep de la echivalentul a 41 euro/luna.

Oricum ati face…nu veti plati mai mult de 1 euro/proiect. Veti avea siguranta ca primiti o oferta de pret personalizata, in functie de nevoile si dorintele d-voastra.

 

GARANTIA CALITATII

De peste 9 ani obiectivul nostru principal e de a furniza informatii despre cat mai multe proiecte de constructii, cu detalii cat mai exacte, astfel incat clientii nostri sa profite usor de ele. Si ca sa te convingi:

1. Citeste de ce au clientii nostri Incredere in noi

2. Vezi ce spune Presa despre noi.

Si daca tot nu esti convins…

3. ITI GARANTAM RETURNAREA BANILOR daca in 7 zile de la abonament descoperi ca nu ti se potriveste sau nu esti multumit.

Ne asumam noi riscurile - nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigat! Contactati-ne chiar acum si aflati unde sunt santierele la care puteti oferta!

 

Clientii nostri care deja folosesc www.raportuldeinvestitii.ro va raspund la cateva intrebari:

 

De ce sa te abonezi?

95% din clientii nostri au spus: “pentru ca am aflat de proiecte de care altfel nu as fi stiut”. Cu siguranta si dvs. aflati de proiecte si santiere din piata, insa cat pierdeti daca nu aflati de exact acele santiere la care ati fi putut oferta in timp util?

 

Ce inseamna asta pentru tine?

Completati formularul alaturat sau contacteaza-ne si vei primi o oferta de pret croita exact pe nevoile d-voastra.

 

In maxim 8 ore lucratoare veti fi contactat pentru a vi se comunica oferta de pret pentru un abonament care sa respecte specificatiile dvs.

 

Nu mai ai rabdare?

Ne bucuram ca ti-am starnit interesul si te asiguram ca vei fi placut impresionat de cate santiere noi poti primi de la noi. Contacteaza-ne aici si te primim cu un zambet si sfaturi utile:

IBC Focus- Information for Business and Construction

Tel: 021 3133624 sau 0264 430013

Fax: 0264 430138

E-mail: office@IBCfocus.ro

Skype: ibcfocus

Testeaza gratuit

Firma
Numele dvs.
Functia
Email  
Telefon
Mesaj:

Sunt interesat de santiere

din domeniile si din zonele:
Image Vezi harta

Introduceti codul de mai sus:

(Nota: Daca nu puteti citi numerele din imaginea de mai sus, reincarcati pagina pentru a genera o noua imagine.)

Ce ne face unici:

Abonament SILVER

6 luni

Abonament GOLD

12 luni
Fiecare proiect primit e verificat si validat anterior de catre IBC Focus
In spatele fiecarui proiect pe care il veti primi se afla o echipa intreaga de cercetare care cauta proiectele, cauta date de contact si contacteaza telefonic si/sau efectiv pe santier persoanele implicate.
In fiecare zi se actualizeaza baza de date cu proiecte si santiere noi
Daca noi aflam AZI de un proiect, si d-voastra veti afla in ziua urmatoare – astfel, veti fiti printre primii care pot oferta la acel proiect. Zilnic se publica investitii noi: cel putin 50 de santiere pe zi din toate domeniile. Pentru aceasta, noi vorbim zilnic cu peste 300 de persoane din domeniul constructiilor.
Acces la cererile de oferta si caietele de sarcini existente
Orice documentatie tehnica sau cereri de oferta primim de la un santier, vi-l transmitem GRATUIT si catre d-voastra.
Imagini si poze recente la sute de santiere
Doar serviciul nostru te scuteste sa mergi pe santier ca sa vezi statusul. Sute din santierele publicate de noi au poze realizate de agentii nostri, si chiar placutele de santier de la locatie.
Motor de cautare date de contact si cautare proiecte
Daca vreti sa gasiti contactele unei firme din domeniul constructiilor – sau doriti sa gasiti un anumit santier de care ati auzit - puteti sa cautati foarte simplu in baza de date si veti gasi imediat informatia!
Asigurarea corectitudinii tuturor proiectelor si a datelor specificate in minim 90% cazuri
Sunt multe zvonuri pe piata si multe piste false. De exemplu, doar la jumatate din proiectele pe care le abordam zilnic primim cu adevarat date corecte si relevante pentru dvs ca si client. Doar cele care avem certitudinea ca pot fi de folos le transmitem clientilor nostri. Dvs veti fi sigur ca informatiile primite sunt corecte in minim 90% din cazuri.
Managementul proiectelor
Poate vi s-a intamplat sa uitati ce ati discutat la un proiect sau ca trebuie sa reveniti. Prin interfata pe care o veti avea la dispozitie, puteti gasi usor orice proiect primit, adaugare observatii personale la orice proiect, urmarirea cu usurinta a proiectelor de interes pentru dvs.
Actualizare la cerere a proiectelor
Daca un proiect nu a fost actualizat de cel putin 30 de zile si sunteti curios de stadiul actual al lucrarilor, ne anuntati si noi vom reactualiza proiectul in termenul specificat. Prioritate vor avea clientii GOLD.
4 zile Maxim 48 de ore
Bonus: Acces la arhiva de santiere
Proiectele si santierele de care noi am aflat in trecut nu sunt disponibile pentru clientii SILVER, insa clientii GOLD vor avea acces si la investitiile anuntate in ultimele 2 luni
2 luni
Asignare consultant intern dedicat pentru dvs
Veti avea la dispozitia d-voastra un consultant IBC Focus dedicat la care puteti adresa diverse intrebari legate de proiecte si santiere din tara intre orele 9-18.
Rapoarte lunare cu activitatea pe portal
Ne puteti solicita sa va transmitem lunar informatii despre activitatea userilor pe www.raportuldeinvestitii.ro
Reducere la PromoSantier - marketing direct pe santiere
Agentii nostri strabat zilnic drumurile tarii in cautare de santiere si pot lasa materialul dvs promotional la santierele vizitate. www.PromoSantier.ro
10% 20%
Abonament GRATUIT la ConstructFocus.ro
ConstructFocus este singurul portal care monitorizeaza TOATE stirile relevante in conctructii din toata presa scrisa si online. Doar ca abonat IBC Focus, aveti acces gratuit si la aceasta sursa valoroasa de stiri.